tubi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

tubi Aksara Jawa: ꦠꦸꦧꦶ

  1. br tuba.








Kata kunci/keywords: arti tubi, makna tubi, definisi tubi, tegese tubi, tegesipun tubi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org