tubi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tubi Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu)ꦧꦶ (bi)

  1. br tuba.








Kata kunci/keywords: arti tubi, makna tubi, definisi tubi, tegese tubi, tegesipun tubi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.