tug

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tug pc

  1. têkan ing, kêtug ing;
  2. dhèk nalika, tutug ing.







Kata kunci/keywords: arti tug, makna tug, definisi tug, tegese tug, tegesipun tug

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.