tug

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

tug pc

  1. têkan ing, kêtug ing;
  2. dhèk nalika, tutug ing.








Kata kunci/keywords: arti tug, makna tug, definisi tug, tegese tug, tegesipun tug Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org