tugi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tugi Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu)ꦒꦶ (gi) krama/ngoko

  1. rambuting pari.








Kata kunci/keywords: arti tugi, makna tugi, definisi tugi, tegese tugi, tegesipun tugi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.