tugu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tugu Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu)ꦒꦸ (gu) krama/ngoko

  1. saèm. saka gedhe sing digawe watu lsp. sianggo têtêngêr








Kata kunci/keywords: arti tugu, makna tugu, definisi tugu, tegese tugu, tegesipun tugu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.