tuha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tuha Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu) (ha)

  1. (Kw) tuwa.








Kata kunci/keywords: arti tuha, makna tuha, definisi tuha, tegese tuha, tegesipun tuha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.