tuju

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tuju krama/ngoko

  1. ênêr, arah, sing disêdya (dikarêpake);
  2. bangsaning têluh ditamakake saka kadohan;








Kata kunci/keywords: arti tuju, makna tuju, definisi tuju, tegese tuju, tegesipun tuju
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.