tuk

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Tembung aran[besut]

Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:scripts/findBestScript' not found.

  1. underan pambuwaling banyu saka ing lemah
  2. asal
  3. méja sajèn ing arep tepékong