tuke

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

tuke Aksara Jawa: ꦠꦸꦏꦺ

  1. êngg olèhe, ênggone.








Kata kunci/keywords: arti tuke, makna tuke, definisi tuke, tegese tuke, tegesipun tukeBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org