Menyang kontèn

tulak

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

tulak krama/ngoko

  1. dibalèkaké, ditanggulangi;
  2. bali ing dina iku uga (ora nginep);
  3. ules ireng kacampuran putih tmr. pitik;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti tulak, makna tulak, definisi tulak, tegese tulak, tegesipun tulak

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.