tulale

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

tulale Aksara Jawa: ꦠꦸꦭꦭꦺ krama/ngoko

  1. irung gajah
Kacocogna karo
  • tlale.








Kata kunci/keywords: arti tulale, makna tulale, definisi tulale, tegese tulale, tegesipun tulale
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org