tulisan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tulisan Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu)ꦭꦶ (li) (sa)ꦤ꧀ (n)

  1. apa-apa sing ditulis, olèh-olèhane nulis.








Kata kunci/keywords: arti tulisan, makna tulisan, definisi tulisan, tegese tulisan, tegesipun tulisan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.