tulisan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tulisan Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu)ꦭꦶ (li) (sa)ꦤ꧀ (n)

  1. apa-apa sing ditulis, olèh-olèhane nulis.








Kata kunci/keywords: arti tulisan, makna tulisan, definisi tulisan, tegese tulisan, tegesipun tulisan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org