tumêmbirang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tumêmbirang Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu)ꦩꦼ ()ꦩ꧀ (m)ꦧꦶ (bi) (ra) (ng)

  1. (Kw) mêmpêng sarta sigrak.








Kata kunci/keywords: arti tumêmbirang, makna tumêmbirang, definisi tumêmbirang, tegese tumêmbirang, tegesipun tumêmbirang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org