tuman

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tuman Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu) (ma)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. manuh (matuh, kumudu ngrasakake manèh) marga wis tau ngrasakake enake (kêpenake);








Kata kunci/keywords: arti tuman, makna tuman, definisi tuman, tegese tuman, tegesipun tuman
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org