tuman

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

tuman Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu) (ma)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. manuh (matuh, kumudu ngrasakaké manèh) marga wis tau ngrasakaké énaké (kepénaké);







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti tuman, makna tuman, definisi tuman, tegese tuman, tegesipun tuman

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.