tuman

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

tuman Aksara Jawa: ꦠꦸꦩꦤ꧀ krama/ngoko

  1. manuh (matuh, kumudu ngrasakake manèh) marga wis tau ngrasakake enake (kêpenake);








Kata kunci/keywords: arti tuman, makna tuman, definisi tuman, tegese tuman, tegesipun tuman Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org