tumaruna

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tumaruna Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu) (ma)ꦫꦸ (ru) (na)

  1. katon ênom, nêdhêng ênom.








Kata kunci/keywords: arti tumaruna, makna tumaruna, definisi tumaruna, tegese tumaruna, tegesipun tumaruna
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org