tumaruna

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

ginaris saka tembung linga

basa Jawa[besut]

tumaruna Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu) (ma)ꦫꦸ (ru) (na)

  1. katon ênom, nêdhêng ênom.








Kata kunci/keywords: arti tumaruna, makna tumaruna, definisi tumaruna, tegese tumaruna, tegesipun tumaruna
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.