tumpang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tumpang krama/ngoko

  1. sungsun, têtumpukan;
  2. sumèlèh ing sadhuwure;
  3. êngg dumunung ing dhuwur, ora wrata tmr. sawah;
  4. perangan sing dhuwur dhewe tmr. dagangan sing ditumpuk;
  5. bantalaning lapak;
  6. kayu têtêmpukan sungsun ngubêngi plangitan têngah tmr. omah joglo;








Kata kunci/keywords: arti tumpang, makna tumpang, definisi tumpang, tegese tumpang, tegesipun tumpang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org