tumpuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tumpuk Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu)ꦩ꧀ (m)ꦥꦸ (pu)ꦏ꧀ (k)

  1. (utawa tumpukan) krama/ngoko apa-apa sing disungsun têtumpangan;








Kata kunci/keywords: arti tumpuk, makna tumpuk, definisi tumpuk, tegese tumpuk, tegesipun tumpuk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.