tumpur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tumpur Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu)ꦩ꧀ (m)ꦥꦸ (pu) (r)

  1. (utawa lêbur tumpur) (Kw) tumpês, rusak babar pisan;








Kata kunci/keywords: arti tumpur, makna tumpur, definisi tumpur, tegese tumpur, tegesipun tumpur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org