tumutur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tumutur Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu)ꦩꦸ (mu)ꦠꦸ (tu) (r)

  1. (Kw) tut-buri
Kacocogna karo
  • tutur.








Kata kunci/keywords: arti tumutur, makna tumutur, definisi tumutur, tegese tumutur, tegesipun tumutur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org