tuna

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tuna krama/ngoko

  1. êngg cupêt, kurang, sarwa kêkurangan (kêcupêtan);
  2. rugi, ora olèh bathi;








Kata kunci/keywords: arti tuna, makna tuna, definisi tuna, tegese tuna, tegesipun tuna
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.