tungan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tungan Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu) (nga)ꦤ꧀ (n)

  1. (Kw) pucuk, puncak.








Kata kunci/keywords: arti tungan, makna tungan, definisi tungan, tegese tungan, tegesipun tungan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org