Menyang kontèn

tungkak

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

tungkak Aksara Jawa: ꦠꦸꦁ (tung) (ka)ꦏ꧀ (k) krama/ngoko

  1. péranganing dlamakan sikil sing buri;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti tungkak, makna tungkak, definisi tungkak, tegese tungkak, tegesipun tungkak

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.