tuni

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

tuni Aksara Jawa: ꦠꦸꦤꦶ

  1. êngg
krama
Krama tuni
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

tuna.








Kata kunci/keywords: arti tuni, makna tuni, definisi tuni, tegese tuni, tegesipun tuni
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org