tura

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tura Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu) (ra)

  1. (Snk) (Kw) asih, kêsêngsêm.








Kata kunci/keywords: arti tura, makna tura, definisi tura, tegese tura, tegesipun tura
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org