turaga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

turaga Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu) (ra) (ga)

  1. (Snk) (Kw) jaran
Kacocogna karo
  • turangga.







Kata kunci/keywords: arti turaga, makna turaga, definisi turaga, tegese turaga, tegesipun turaga

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.