turunan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

turunan Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu)ꦫꦸ (ru) (na)ꦤ꧀ (n)

  1. layang lsp. nurun saka babone;








Kata kunci/keywords: arti turunan, makna turunan, definisi turunan, tegese turunan, tegesipun turunan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.