tusih

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tusih Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu)ꦱꦶ (si) (h)

  1. (Wl) pc ngawat-awati, ngulat-ulatake.








Kata kunci/keywords: arti tusih, makna tusih, definisi tusih, tegese tusih, tegesipun tusih
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org