tut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tut Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu)ꦠ꧀ (t)

  1. (Kw) turut, nurut;








Kata kunci/keywords: arti tut, makna tut, definisi tut, tegese tut, tegesipun tut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org