tutus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tutus Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu)ꦠꦸ (tu)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. irat-iratan pring tipis dianggo tali;








Kata kunci/keywords: arti tutus, makna tutus, definisi tutus, tegese tutus, tegesipun tutus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.