tuwe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

tuwe Aksara Jawa: ꦠꦸꦮꦺ

  1. êngg
krama
Krama tuwe
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

tilik.








Kata kunci/keywords: arti tuwe, makna tuwe, definisi tuwe, tegese tuwe, tegesipun tuweBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=tuwe&oldid=14094"