tuwe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

tuwe Aksara Jawa: ꦠꦸꦮꦺ

  1. êngg
krama
Krama tuwe
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

tilik.








Kata kunci/keywords: arti tuwe, makna tuwe, definisi tuwe, tegese tuwe, tegesipun tuweBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org