twin

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

twin Aksara Jawa: [[twiꦤ꧀|twi (twi)ꦤ꧀ (n)]]

  1. br tuwin.








Kata kunci/keywords: arti twin, makna twin, definisi twin, tegese twin, tegesipun twin
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.