tyagi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tyagi Aksara Jawa: ꦠꦾ (tya)ꦒꦶ (gi)

  1. (Snk) (Kw) wong ulah tapa.








Kata kunci/keywords: arti tyagi, makna tyagi, definisi tyagi, tegese tyagi, tegesipun tyagi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org