tyup

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tyup Aksara Jawa: ꦠꦾꦸ (tyu)ꦥ꧀ (p)

  1. (Kw) tiyup.








Kata kunci/keywords: arti tyup, makna tyup, definisi tyup, tegese tyup, tegesipun tyup
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org