ubal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ubal Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) (ba)ꦭ꧀ (l)
Lingga: krama/ngoko

  1. mumbuling (urubing) gêni, wêtuning rêrêgêd ing banyu (uga . ent wêtuning apa-apa kang bêbarêngan akèh);








Kata kunci/keywords: arti ubal, makna ubal, definisi ubal, tegese ubal, tegesipun ubal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.