ucap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ucap krama/ngoko

  1. unèn-unèn, saèm. bêbasan;
  2. êngg ak kandha, ujar;








Kata kunci/keywords: arti ucap, makna ucap, definisi ucap, tegese ucap, tegesipun ucap
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org