udaka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

udaka Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) (da) (ka)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak banyu, tuk.








Kata kunci/keywords: arti udaka, makna udaka, definisi udaka, tegese udaka, tegesipun udaka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.