udan-sinêmèni (-suwèni)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

udan-sinêmèni (-suwèni) Aksara Jawa:
Lingga:

  1. (Kw) udan mawa swara kumrusuk nanging durung tumiba (kang udan ing panggonan liya).








Kata kunci/keywords: arti udan-sinêmèni (-suwèni), makna udan-sinêmèni (-suwèni), definisi udan-sinêmèni (-suwèni), tegese udan-sinêmèni (-suwèni), tegesipun udan-sinêmèni (-suwèni)Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org