udani

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

udani Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) (da)ꦤꦶ (ni)
Lingga:

  1. (Kw) wêruh;








Kata kunci/keywords: arti udani, makna udani, definisi udani, tegese udani, tegesipun udani
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org