udarati

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

udarati Aksara Jawa: ꦲꦸꦢꦫꦠꦶ
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak sêgara.








Kata kunci/keywords: arti udarati, makna udarati, definisi udarati, tegese udarati, tegesipun udaratiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org