udud

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

udud krama/ngoko

sês

krama
Krama udud
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. êngg rokok;
  2. ngakêp rokok (disêrot kêbule);
  3. êngg nyêrèt (madat).







Kata kunci/keywords: arti udud, makna udud, definisi udud, tegese udud, tegesipun udud

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.