ujani

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ujani Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) (ja)ꦤꦶ (ni)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak opahan marang dhukun;;
Kacocogna karo wêjani.








Kata kunci/keywords: arti ujani, makna ujani, definisi ujani, tegese ujani, tegesipun ujani
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.