ujubriya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ujubriya Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦗꦸ (ju)ꦧꦿꦶ (bri) (ya)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak;








Kata kunci/keywords: arti ujubriya, makna ujubriya, definisi ujubriya, tegese ujubriya, tegesipun ujubriya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.