ujung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ujung krama/ngoko

  1. (Kw) pucuk (ing gêgaman), puncak;
  2. pongol (dharatan kang nglojok ing sêgara);
  3. ngabêkti sarana ngambung sarta nyêmbah dhêngkul;
  4. (utawa ujungan) (kêrêngan) sabêt-sabêtan sarta tangkis-tangkisan nganggo pênjalin;








Kata kunci/keywords: arti ujung, makna ujung, definisi ujung, tegese ujung, tegesipun ujungBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org