ujungan liring

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ujungan liring Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦗꦸ (ju) (nga)ꦤ꧀ (n) (_)ꦭꦶ (li)ꦫꦶ (ri) (ng)
Lingga:

  1. (Kw) lirik-lirikan, adu ulat.








Kata kunci/keywords: arti ujungan liring, makna ujungan liring, definisi ujungan liring, tegese ujungan liring, tegesipun ujungan liring
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org