ujwalita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ujwalita Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦗ꧀ (j) (wa)ꦭꦶ (li) (ta)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak sorot, sumorot.








Kata kunci/keywords: arti ujwalita, makna ujwalita, definisi ujwalita, tegese ujwalita, tegesipun ujwalita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org