ukara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ukara krama/ngoko

  1. rêrangkèning têmbung-têmbung kang mêngku surasa (lairing gagasan);
  2. ak aksara Huruf Jawa: u.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ukara&oldid=49163"