ukara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ukara krama/ngoko

  1. rêrangkèning têmbung-têmbung kang mêngku surasa (lairing gagasan);
  2. ak aksara Huruf Jawa: u.








Kata kunci/keywords: arti ukara, makna ukara, definisi ukara, tegese ukara, tegesipun ukaraBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org