ukum

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ukum (Ar) krama/ngoko

  1. ak wêwaton, anggêr-anggêr;
  2. ak pêpancasaning pangadilan;
  3. pidana (siksa) minangka piwalêsing kaluputan;
  4. ak pangadilan, pradata (babagan agama);
Kacocogna karo
  • kukum.








Kata kunci/keywords: arti ukum, makna ukum, definisi ukum, tegese ukum, tegesipun ukum
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.