ukum'ullah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ukum'ullah Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦏꦸ (ku)ꦩ꧀ (m)ꦲꦸ (u)ꦭ꧀ (l) (la) (h)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) pangadilaning Allah.








Kata kunci/keywords: arti ukum'ullah, makna ukum'ullah, definisi ukum'ullah, tegese ukum'ullah, tegesipun ukum'ullah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org