ukur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ukur Aksara Jawa: ꦲꦸꦏꦸꦂ
Lingga:

  1. (mung) ukur-ukur (bae) pc ora pati bangêt;








Kata kunci/keywords: arti ukur, makna ukur, definisi ukur, tegese ukur, tegesipun ukurBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org