ukur

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ukur Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦏꦸ (ku) (r)
Lingga:

  1. (mung) ukur-ukur (bae) pc ora pati bangêt;







Kata kunci/keywords: arti ukur, makna ukur, definisi ukur, tegese ukur, tegesipun ukur

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.