ulama

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ulama ak krama/ngoko

ulami

krama
Krama ulama
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. (para) sarjana babagan agama (lmr Islam);
  2. pc ak wong kang mungkul ênggone nglakoni agama Islam (mutihan)
Kacocogna karo
  • ngulama.








Kata kunci/keywords: arti ulama, makna ulama, definisi ulama, tegese ulama, tegesipun ulama
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org