ulêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka uler)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ulêr Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) () (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning kewan gêgrêmêtan (yèn wis tuwa ngênthung dadi kupu);








Kata kunci/keywords: arti ulêr, makna ulêr, definisi ulêr, tegese ulêr, tegesipun ulêr
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.