ulêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dilih saka uler)
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ulêr Aksara Jawa: ꦲꦸꦊꦂ
Lingga: krama/ngoko

  1. araning kewan gêgrêmêtan (yèn wis tuwa ngênthung dadi kupu);








Kata kunci/keywords: arti ulêr, makna ulêr, definisi ulêr, tegese ulêr, tegesipun ulêr Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org